LED binnenverlichting

Bekijk onze recent afgeronde projecten.

Bergstra, Sneek.

Dit was voor ons een zeer leuk project om te doen. Wij kregen hier de vrije hand om met een lichtplan te komen wat geheel in dienst staat van de winkel Bergstra Wonen & Zonwering – Colors@Home te Sneek.

Expert.

Aangezien Expert een Partner is laten wij armaturen speciaal op maat maken met specificaties die aansluiten bij de winkel formule van Expert. Wij dragen onder andere bij aan een prettige en comfortabele sfeer voor het winkelende publiek. 

Van der Valk, Hardegaryp.

De keuken is uitgerust met hoge kwaliteit LED Panelen. Deze oplossing is voor gekozen om de best mogelijke werklicht te creëren in deze keuken. LED Panelen hebben de eigenschap om een egaal licht te verspreiden en net zo breed te schijnen als dat het armatuur is.

Bouwbedrijf van der Woude.

Bouwbedrijf Van der Woude is een passie vol bouwbedrijf die zowel renovatie, verbouw als nieuwbouw realiseert. Op hun locatie is een groot gedeelte ingericht op het maken van prefab woningen. Om dit mogelijk te maken heeft Bouwbedrijf Van der Woude grote oppervlakten en hoge ruimtes in gebruik.

Primera winkels.

Primera winkels bieden een breed assortiment aan van tabak tot aan cadeau en kantoor artikelen. Dit type winkel vroeg vooral om een kleur realistische omgeving om alle verschillende kleuren van alle soorten verschillende artikelen goed tot zijn recht te laten komen.

Tankstations.

Tankstations vergen een praktische benadering. Een veilige en goed verlichte situatie is gewenst. Niet alle luifels van tankstations hebben de mogelijkheid om standaard luifelverlichting toe te passen.

Aventoer, Burgum.

Aventoer is een multifunctioneel avonturen centrum in Friesland. Hier is voor jong en oud veel te doen en te beleven. Daarom was het ook zeer belangrijk dat er voor jong en oud ook een comfortabel sfeer werd gecreëerd.

Blijf op de hoogte met nieuws, inspriratie en projecten.
Dé LED verlichting specialist met oplossingen
Adres

Planetenlaan 2
8938 AL Leeuwarden

Tel.: 0511-78 54 53

Volg ons
Dé LED verlichting specialist met oplossingen
Adres

Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden


© Iplux. Alle rechten voorbehouden. Leveringsvoorwaarden - Disclaimer - Privacy.

Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum


© Iplux. Alle rechten voorbehouden.
Leveringsvoorwaarden - Disclaimer - Privacy.

Webdesign + hosting: Eos Multimedia - Burgum