Solar tuinverlichting.

Solarledverlichting.nl is sinds 2019 onderdeel van Iplux. Het is ontstaan door de toenemende behoefte naar tuinverlichting op zonne-energie van hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u met licht eenheid en emotie in uw tuin creëren en daarnaast de sterke punten van de tuin of het buitenverblijf uitlichten, dan kunnen wij een lichtplan op maat voor u maken.

Verlichting op zonne-energie

Werking LED buitenlampen.

In het armatuur zit een zonnepaneel met zonnecellen die het zonlicht overdag opvangt. Dit zonlicht wordt omgezet in elektriciteit en opgeslagen in de accu. Wanneer het donker wordt schakelt het armatuur automatisch in en wordt de opgeslagen stroom uit de accu gebruikt. Hierdoor is het niet nodig om het armatuur aan te sluiten op een stopcontact.
Iplux gunt elke tuin een exclusieve uitstraling. Daarom hebben wij solarledverlichting ontwikkeld in vijf verschillende series. Elke serie biedt u duurzame kwaliteit in een unieke stijl: van strak en elegant tot landelijk en rond. Welke serie geeft uw tuin de uitstraling die het verdiend?

Berlin

Oslo

Paris

Rome

Vienna

Onze tuinverlichting op zonne-energie is duurzaam ontwikkeld. Dat levert voordelen op voor de gebruiker en het klimaat. We zetten ze voor u op een rij.

Productspecificaties en voordelen.

Energiezuinig

Een solar-armatuur werkt op zonne-energie: de zon laadt de accu op. Onze solarledverlichting heeft dus geen invloed op uw elektriciteitsrekening.

Draadloos

Solarverlichting heeft geen elektriciteit nodig. Dat betekent dat u voor onze armaturen geen stroompunten of kabels hoeft aan te leggen en dat de lampen makkelijk te verplaatsen zijn.

Laadt automatisch op

Onze solarledverlichting wordt volledig automatisch opgeladen. Doordat de elektronica continu in beweging is, blijft het armatuur vochtvrij.

15 uren licht van een volgeladen accu

Plaats de solarledverlichting op een plek waar hij veel zon kan vangen. De accu is dan in circa 4 tot 5 uren volledig opgeladen wat zorgt voor zo’n 15 uren licht zodra het donker wordt.

Volg ons op Instagram

Blijf op de hoogte met nieuws, inspriratie en projecten.
Dé LED verlichting specialist met oplossingen
Adres

Planetenlaan 2
8938 AL Leeuwarden

Tel.: 0511-78 54 53

Volg ons
Dé LED verlichting specialist met oplossingen
Adres

Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden


© Iplux. Alle rechten voorbehouden. Leveringsvoorwaarden - Disclaimer - Privacy.

Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum


© Iplux. Alle rechten voorbehouden.
Leveringsvoorwaarden - Disclaimer - Privacy.

Webdesign + hosting: Eos Multimedia - Burgum